Kako izbrisati instagram profil

Kako izbrisati instagram profil

Kako izbrisati instagram profil u nekoliko koraka

Kako izbrisati instagram profil u nekoliko koraka? Instagram je postao deo svakodnevnog života mnogih ljudi. Ovo je najpopularnija društvena mreža na svetu koja je pokrenuta 2010. godine. U početku na ovoj platformi korisnici su objavljivali fotografije i zanimljivosti vezane za njihov život. Od tada do danas ova društvena mreža imala je niz poboljšanja što je doprinelo velikom broju korisnika. Zahvaljujući tome u 2021. godini instagram ima više od milijardu korisnika. Kao što je poznato sa nizom poboljšanja koje je uveo instagram potrebno je pridržavati se i određenih pravila. Upravo ta pravila su najčešći razlog zašto ljudi žele privremeno ili trajno izbrisati svoj korisnički račun. Ukoliko više ne želite da koristite instagram, možete trajno izbrisati svoj račun uz jednostavan postupak, a druga mogućnost je da ga privremeno onemogućite. Ako ste u situaciji da ste se umorili od ove mobilne aplikacije i želite više vremena provesti bez društvenih mreža, saznajte kako izbrisati instagram profil na telefonu.

Kako izbrisati instagram profil na telefonu

Kako izbrisati instagram profil trajno? Ako ste umorni od instagram objava, priča, fotografija, poruka, u nekoliko jednostavnih koraka možete trajno obrisati svoj profil. Ako ste sigurni u svoju odluku, možete napraviti sigurnosnu kopiju svog računa, odnosno, fotografija, video zapisa, podeljenih poruka, itd. Prvo se prijavite na svoj korisnički račun, onda kliknite na ime i idite u postavke. Kada kliknete na postavke, u opciji uredi profil odaberite trajno onemogući račun. Navedite razlog zbog koga želite trajno ukloniti svoj račun i unesite lozinku. Kliknite trajno izbriši moj profil, a zatim to potvrdite. Postoji nekoliko aspekata vezanih za brisanje računa koje treba uzeti u obzir, odnosno nekoliko navedenih opcija od kojih treba izabrati jednu. Kao što se može videti ceo postupak kako izbrisati instagram profil trajno je veoma jednostavan i brz. Brisanje profila možete izvršiti putem svog mobilnog telefona ili računara. U nastavku pogledajte koji su to najčešći razlozi za brisanje instagram profila.

Kako izbrisati instagram profil trajno

Kako izbrisati instagram profil i koji su najčešći razlozi za to? Strožiji uslovi, zatim određena ograničenja, kažnjavanje za korišćenje popularnih hashtagova, kao i prečesto objavljivanje postova. Tome treba dodati i mogućnost blokiranja. S’ obzirom da novi korisnici nisu dovoljno informisani o pravilima i preporukama to puno puta utiče na da budu blokirani ili čak stavljeni na crnu listu. Kako su situacije različite i zabrane mogu zavisiti od niza faktora, korisnici obično nisu pre toga obavešteni, a njihov korisnički račun može biti blokiran. Dakle, ako vam je cilj trajno izbrisati instagram naog, važno je biti siguran u tu odluku. Ako sledite potrebne korake kako izbrisati instagram profil, brisanje svih informacija i korisničkih podataka biće u narednih 30 dana od podnetog zahteva. To osigurava da korisnik u slučaju promene mišljenja može opet aktivirati svoj korisnički račun. Ako se u tom razdoblju račun ne aktivira ponovo od strane korisnika, instagram će trajno ukloniti korisnički nalog.

Tagovi:

Najpopularnije strategije za igranje video pokera

Najpopularnije strategije za igranje video pokera

Video poker je jedna od najpopularnijih igara u online casinima, a igrači širom sveta koriste različite strategije kako bi povećali svoje šanse za dobitak. Najpopularnije strategije za igranje video p