Kako spojiti mobitel na radio u autu

Kako spojiti mobitel na radio u autu

Kako spojiti mobitel na radio u autu najjednostavnije

Kako spojiti mobitel na radio u autu najjednostavnije? Želite li uživati u svojo omiljenoj muzici ili audio knjigama u toku vožnje? Istraživanja su pokazala da slušanje muzike tokom vožnje u znatnoj meri smanjuje stres. Ako idete na putovanje automobilom i želite se osećati ugodno tokom vožnje, verovatno ćete želeti da slušate radio. Tada morate znati kako spojiti mobitel na radio u autu. S ‘ napretkom tehnologije, ceo proces je postao mnogo lakši i efikasniji. Postoji nekoliko opcija koje vam omogućavaju sa povežete svoj android telefon sa stereo uređajem u svom automobilu. Da bi to učinili potrebno je povezati telefon sa USB i putem Bluetootha. Naime, nova tehnologija omogućava da ova dva uređaja budu spojena. Ako ste se odlučili za korišćenje USB kabla, iako su mnogi naizgled slični, ne zaboravite da postoji dosta razlika u smislu brzine i u pogledu kvaliteta. Da bi povezali Bluetooth u automobilu, potrebno je da bude uključen vidljiv način rada.

Kako spojiti mobitel na radio u autu putem Bluetootha

Ne znate kako spojiti mobitel na radio u autu? Ako ne znate kako pronaći Bluetooth u automobilu i spojiti na mobilni telefon, pokušajte to na sledeći način. Najpre započnite postupak uparivanja i osigurajte da se telefon tokom uparivanja ne gasi. U procesu spajanja će biti prikazana poruka. Kada su ova dva uređaja uspešno spojena to će biti prikazano na popisu uređaja, odnosno bluetooth je uparen za zvuk i pozive. Ali, ako bluetooth u automobilu nema zvuk, onda će biti prikazano da je povezan za pozive. U slučaju da bluetooth u autu ne podržava pozive, onda će biti prikazano da je povezan da multimedijalnim sadržajem. Kako spojiti mobitel na radio u autu ako ne uspete iz nekoliko pokušaja? Ukoliko je spajanje i dalje bezuspešno, onda otkažite spajanje putem telefona i uređaja u automobilu i probajte ponovo. Zatim uklonite uređaje sa popisa gde su spojeni uređaji na radio u automobilu. Ažurirajte sastav stereo uređaja u automobilu i probajte ponovo. Ukoliko je spajanje i dalje neuspešno potražite savet kroz korisničku podršku.

Kako spojiti mobitel na radio u autu preko USB kabla

Zanima li vas kako spojiti mobitel na radio u autu? Podrazumeva se da je vožnja dok koristiti mobilni zabranjena, veoma opasna i rizična. Ali zahvaljujući tehologiji danas postoji niz pogodnosti. Uobičajeno je da svaki novi automobil nudi povezivanje između android telefona i radia, kao što su Bluetooth i USB. Uprkos tome što je bluetooth prisutan u današnjim autombilima, za vozače koji nisu upućeni u nove tehnologije postoje druga rešenja. Dobra alternativa pored Bluetootha uređaja, je USB kablo. Ovo je bez sumnje najbolje rešenje, a ceo postupak je jednostavan za povezivanje. Da bi znali kako spojiti mobitel na radio u autu preko USB kabla, pre svega treba znati određene pojedinosti. Naime, za povezivanje putem USB kabla morate znati kakav radio imate u svom automobilu. Ako se radi o novom automobilu, to ćete uraditi brže, nego što je to slučaj sa starijim automobilom. Ako vaš auto nema ovu mogućnost, onda možete koristiti druge alternative koje su raspoložive.

Tagovi: