Kako videti lozinku na gmailu

Kako videti lozinku na gmailu

Kako videti lozinku na gmailu bez njenog menjanja

Kako videti lozinku na gmailu bez njenog menjanja? Imate li problem sa pregledom lozinke? Danas je retko upoznati osobu koja nema svoj gmail. Naime, ovo je među najkorišćenijim uslugama današnjice jer daje pristup mnogim sadržajima. Nema sumnje da je gmail postao prepoznatljiva usluga uz pomoć koje možemo sačuvati relevatne informacije i komunicirati jednostavnije sa drugima. Ujedno, gmail omogućava povezivanje sa brojnim platformama, kao što je youtube i olakšava pristup različitim web stranicama. Lozinka je jedna od onih stvari koje ne bi smeli zaboraviti, ne zbog usluga koje koristimo, nego i zbog sopstvene sigurnosti. Mnogima se događa da ne znaju kako videti lozinku na gmailu, zato ćemo u nastavku obasniti rešenje za ovu situaciju. To je veoma jednostavan postupak kome možete pristupiti bez problema, kad god poželite. Prvo što treba znati je da uvek postoji način da vidite lozinku na gmailu, s’ obzirom da ova usluga ima jednostavne mehanizme što olakšava ceo postupak.

Kako videti lozinku na gmailu na telefonu

Kako videti lozinku na gmailu na telefonu? Danas zahvaljujući gmailu imamo jednostavan pristup različitim uslugama, društvenim mrežama, obavljanju sigurnosnih kopija, itd. Kada je preglednik pravilno konfiguirsan, to će pojednostaviti ceo postupak. Otvorite google chrom, zatim idite na postavke, kliknite na opciju lozinke i videćete sve lozinke koje su sačuvane u pretraživaču. Pronađite gmail nalog i kliknite na ikonicu oka nakon čega lozinka postaje vidljiva. Da bi bili sigurni da je lozinka tačna, potrebno je da se kopira i zatim se prijaviti na gmail nalog. Kliknite dalje i prijavljeni ste na gmail. Ovo je ceo postupak šta treba uraditi i kako videti lozinku na gmailu. Ako koristite Google Chrome na računaru, potrebno je kliknuti na ikonicu sa okom gde ćete prilikom ukucavanje lozinke moći da vidite svako slovo ili znak. Ako koristite gmail na mobilnom telefonu kliknite u glavnom zaslonu pronađite opciju lozinka. Nakon toga videćete lozinku koja je povezana sa vašim gmail računom. Dakle, ako ste korisnik gmaila nemate razlog za zabrinutost. U pregledniku su već spremljene lozinke, bilo da je reč o mobilnom uređaju ili mobilnom telefonu.

Kako videti lozinku na gmailu ukoliko je zaboravite

Kao što je poznato u virtuelnom svetu, naši podaci su zaštićeni putem lozinki, što omogućava siguran pristup društvenim mrežama, e-mailu i drugim sadržajima. No, događa se iz mnogo razloga da se ne možemo setiti svoje lozinke. Kako videti lozinku na gmailu bez njene promene? Veoma često problem mnogih je zaboravljena lozinke gmaila. Uobičajeno je kreirati svoj račun, pri čemu je lozinka registrovana u pregledniku mobilnog čak i mesecima bez potrebe da se ponovo upisuje. Kako videti lozinku na gmailu je postupak koji se može izvesti ne samo sa računara, već sa bilo kog mobilnog uređaja, androida ili iOS-a.
U slučaju da ne znate svoje podatke za prijavu najpre morate odabrati opciju zaboravljena lozinka, nakon čega će vam biti postavljeno nekoliko pitanja da bi potvrdili da je račun zaista vaš. Na kraju postupka biće vam poslat kod na mobilni telefon preko SMS poruke ili e -mail na adresu koju ste naveli za oporavak.

Tagovi: