Gde muškarci vole da svrše

Gde muškarci vole da svrše

Gde muškarci vole da svrše i ispune svoje seksualne fantazije

Gde muškarci vole da svrše jedno je od najčešće postavljenih pitanja u području seksualnih odnosa. Nema ništa uzbudljivije od strastvenog seksa, gde par uživa u intenzivnim trenucima i iznad svega ugodnog orgazma. U seksualnim odnosima osim raznolikosti u intenzitetu i ritmu, izbor poza u tom trenutku pružiće ogroman užitak. Uobičajeno je da parovi žele postići maksimalno zadovoljstvo tokom polnog odnosa. Postoji puno seksualnih položaja u činu intimnosti koje oslobađaju strast i donose uživanje sa ugodnim orgazmima. Izbor raznovrsnih poza važno je za parove, a doživljaj seksualnih fantazija može podići uzbuđenje para do neslućenih granica. Ali u nekim slučajevima želja može biti smanjena, a seks neugodan ako nema podražaja koji vode ka orgazmu. Zato se često ukazuje na činjenicu da muškarci i žene mogu manje ili više uživati u seksu, u zavisnosti koliko se trude poboljšati odnos i upoznati želje partnera. S’ tim u vezi, gde muškarci vole da svrše govori o dosta o podsvesnim sklonostima, ali i njihovim karakteristikama.

Saznajte gde muškarci vole da svrše

Kombinacija osećaja zadovoljstva, želje i uživanja kod mnogih parova deo je seksualne prakse, a nekada uključuje i mesto gde muškarci vole da svrše. Da li muškarci vole svršiti partnerki po grudima, po stomaku, guzi ili nogama? Bez obzira da li muškarac mašta o svršavanju u usta partnerke ili drugom delu tela, smatra se da je ta želja povezana sa dominacijom. Naime, seks u istim pozama ne stvara jaku strast i veza postepeno prelazi u rutinu. No, nove seksualne fantazije, maštanja i mesto ženskog tela gde muškarci vole da svrše upotpunuju vezu. Parovima koji se žele izvući iz kolotečine i pojačati intenzitet svoje veze, vrhunac uzbuđenja može doći sa sočnim frazama koji će odnos učiniti još ugodnijim. U kombinaciji sa tim seksualni život para će se poboljšati i dovesti do zagrevanja međusobne atmosfere. Seksualne fantazije o tome gde muškarac uživa svršiti puno puta može biti uzbudljivo, ali i dodatno popraviti intimni odnos.

Gde muškarci vole da svrše najviše

Kada ste spremni isprobati nove stvari i odbaciti seksualnu monotoniju, u obzir treba uzeti raznovrsne aspekte uživanja. Jasno je da seks nije samo fizički doživljaj, a tu je i pitanje muške mašte i orgazma. Gde muškarci vole da svrše uvek je zanimljiva tema za žene, naročito one koje žele više zadovoljstva u odnosu. Suprotno uobičajenom mišljenju, praksa svršavanja nije samo deo muške mašte, jer mnogim ženama sperma na licu pruža potpuno zadovoljstvo. Naime, postoje žene koje osećaju veliko uzbuđenje kad ima partner svrši u usta, po grudima, stomaku i kosi. Ali gde muškarci vole da svrše najviše? Uopšteno govoreći, odgovori se razlikuju i ono što neke muškarce uzbuđuje, druge neće. Da bi muškarcu pružila intenzivan užitak i izludela ga, puno puta žena bira dominantnu ulogu i kontrolu nad situacijom, a vrhunac intimnosti čini gutanje sperme. Za to postoji puno razloga, a prvenstveno je reč o velikom zadovoljstvu. Ali kada partnerka ne želi da joj muškarac svrši u usta, treba razmisliti o drugim načinima koji će doneti obostrano zadovoljstvo.

Tagovi: